zahrada u Zlatého jablka

zahrada u Zlatého jablka

Anotace: babí léto 2022 aneb proč se Vědomí roztrousilo do tisíce vášnivých básnických autorů.. aby se snad mohlo číst?

 

Asi to bylo tím 

že jsme se zaposlouchali 

do té jeho podivuhodné hudby 

 

Na malou chvíli

jsme se ocitli

v zahradě u Zlatého jablka 

 

Hučel tam potůček 

raci v něm stříhali klepety 

byl tam i Bůh 

 

Byla to Jeho zahrada 

ale byla to zároveň

i Naše zahrada

 

Chvíli jsme mu hleděli

do těch jeho zářivých očí.. 

 

A najednou             

 

My jsme ta zahrada 

Jsme Zlaté jablko!    

 

                                                           Sluncem i Lunou 

Loukou i Hvězdou jenž jí ozáří

v temném hávu noci              

 

V tu chvíli jsme si oba vzpomněli  

že jsme se jako Vědomí rozdělili

abychom mohli být spolu

a milovat jeden druhého 

 

 

 

 

Autor vůně mraků, 15.09.2022
Přečteno 102x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Psavec, Caliéry, Sonador, mkinka, Stanislav32, jitoush, Krahujec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ježkovovoči, to je tak krásný!*

15.09.2022 20:30:42 | Sonador

Obrovské a laskavé ve slovech i v souznění nekonečna.

15.09.2022 19:37:05 | mkinka

...Jde z toho něco pocitově hezkého.....Ji.

15.09.2022 19:21:49 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí