Poslední sbohem...

Poslední sbohem...

 

Jednou, až mi sám ďábel spočítá mé činy,
a nastane poslední má na světě hodina,
bude už pozdě na to, omlouvat zločiny,
za které odvrhla mě, má kdysi jediná...

Nebyl jsem nikdy já jí dobrým mužem,
a slz těch modrých očí se tak nedočkám,
jen bych Ti drahá, nechtěl zůstat dlužen,
a odpusť, že už na Tě, nikdy nepočkám...

Ďábel mě totiž  dneska pozval na hostinu,
už mají v pekle pro mě hrnec připraven,
za ty zlá slova k Tobě, co si neprominu,
sám budu, hlavní menu, v kotli špinavém...

 

 

Autor DH22, 16.09.2022
Přečteno 131x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné.

22.12.2022 21:49:04 | Václav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí