Zlý sen.

Zlý sen.

Spíš v houpacím křesle, schoulená,

já tiše se na tebe dívám,

spíš neklidně, ze sna mě voláš, zmatená,

já se ti, ale neozývám.

 

V pokoji, zšeřelém pozdním časem,

hodiny tikají nesměle,

jsou zneklidnělé tvým nočním hlasem,

i mně běhá mráz po těle.

 

Svou ruku, kladu na tvé čelo,

to zklidní tvůj vzrušený dech,

z tvého snu zlé všechno odletělo,

co viděla's v černých obrazech.

 

Klidnější bylo tvé probuzení,

úsměv - modrých očí zář,

za oknem skrývá se rozednění,

odplouvá Měsíc - samotář.

Autor Kan, 17.09.2022
Přečteno 103x
Tipy 16
Poslední tipující: šerý, Lexi, jitoush, ForgetMeNot, Stanislav32, Marten, mkinka, Fialový metal, Frr, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni i já měla chvíli mráz po těle :)

17.09.2022 20:36:54 | Narra

To jsem rád, že to funguje.

17.09.2022 22:48:32 | Kan

Povedené hezké

17.09.2022 16:53:17 | Stanislav32

Děkuji.

17.09.2022 22:46:44 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí