*-*Pochová mě v náručí

*-*Pochová mě v náručí

Anotace: ~~~~~~~:-)***

~~~~~~~

.......................
Všichni ticho,ani muk
právě usnul ten náš kluk.
Ze spánku se usmívá
o čem se mu asi zdá?
Odpolední spánek končí
kluk otevřel modré oči
nenechte mě v postýlce
já musím jít k mamince.

Pochová mě v náručí
pak se se mnou zatočí
za chvíli jsme na pouti
kvůli tomu štěněti.
Tak se táto trošku snaž
střelnici na pouti znáš.
Ať ten náš kluk nebrečí
„prásk" a juchá...
už štěně drží za uši.

Večer ho kluk přikrývá
ze spánku se usmívá
v noci se klukovi zdálo
že ho štěně počůralo…
Ne,to kloučku nebyl sen
prostě všechno vyperem
i pouťové štěně z plyše
tak už neplač….tiše…tiše.

.....................
~~~~~~~

Autor Květka Š., 18.09.2022
Přečteno 80x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Protos1182, Fialový metal, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

18.09.2022 17:22:21 | Stanislav32

DÍKY :-)

20.09.2022 15:44:39 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí