Dnes večer jsem chtěl masturbovat

Dnes večer jsem chtěl masturbovat

Anotace: Neveselá, nerýmovaná báseň. Normálně nepíšu básně, není to něco co by mi šlo... od ruky.

Dnes večer jsem chtěl masturbovat,
dívám se na portrét nahé ženy,
přemýšlím jestli ho kreslil člověk,
z Youtube hraje algoritmický mix,
stejný jako včera i týden před tím.

Ležím a můj penis se mnou,
dívám se na ta dokonalá prsa,
přemýšlím jaký si pustit film,
z Netflixu jímá mě závrať,
výkrmna davu co tiše zvrací vatu,
tu stafáž svých zářných dnů.

Vážně jsem si chtěl vyhonit a usnout,
zapomenout na rozplizlé snění androida,
protože co jsme víc než právě to?
V anonymním režimu jako slušný muž,
chtěl jsem být ještě chvíli člověkem.

Dnes večer jsem chtěl masturbovat,
V bílé záři dosáhnout sukcese a klimaxu.
Jenže ...
... právě teď
... už nechci nic

Autor Rébusek, 22.09.2022
Přečteno 125x
Tipy 11
Poslední tipující: Lesní žínka, Marten, paradoxy, Frr, Jan Kacíř, mkinka, Nazgulll, rybka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vždycky myslel že onanuju a masturbuje moje žena ;-) no nic, ono se to genderově stejně nějak srovnává nebo co :-)

22.09.2022 19:36:38 | ZH

...připomíná mi to Bukowskiho...a to je pochvala...;-)

22.09.2022 17:31:10 | Marten

to znám...a díky Bohu mám bohatou představivost a pěkné zážitky z minulých časů :-D*

22.09.2022 09:05:36 | Frr

Dost přesné...

22.09.2022 08:22:00 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí