Maliny

Maliny

Anotace: Babičce 2022

Jitka!
Probudilo mě ze sna.
Babička přišla.
Máš tam ty maliny.
Otrhej si je a sněz.
Potřebuješ vitamíny
a je jich plný keř.

Pamatuj a jen mi věř.
Vstala jsem z postele
a poslechla jí.
Nebe je štědré a ví.
Miska se plnila
a já se smála.

Pohladila listy,
že zem mám ráda.
Tryskaly mi slzy
a jedla a jedla.
Babička byla šťastná,
že jsem jí poslechla
a nebe pro mě nadzvedla.

Nemůže prý víc,
jen v mých stopách jít
a v běhu sladkých plodů se objevit.
Usmála se a zapadla i poslala slunce.
Myslím na Tebe a nejen krátce.
Báseň psaná v lásce.
Autor mkinka, 22.09.2022
Přečteno 118x
Tipy 12
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, Psavec, Holoxicht, Fialový metal, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí