V bunkru

V bunkru

Na obloze plynnou  černé mraky, lidè se bojí

Na ulicích dělem opálené vraky i domy stojí

Slzy, řev a frustrace

Malè děti se bojí nejvíce

V bunkru svítí jedna svíce pro tisíce 

Schovany jsou tam a neví kdy mají jít ven

Chtějí vědět jestli je noc či den

Ten kdo zavinil válku je krutý blázen

 

Autor marketkova, 23.09.2022
Přečteno 92x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí