Tvůj den nesmí končit mým

Tvůj den nesmí končit mým

Anotace: Co bych k tomu napsala... No opět je to stín na duši.

Nic není silnější než tvá vlastní víra
Když procházíš tmou
Vydržet bránit se, myšlenky lžou

Známá tvář smutku líbá se s nočním dnem
Který brání mi vstát
Z tvého lože a smrti jít vstříc

Tušení stéká po černých zdech
Tušení vkládá strach do sta hlasů
Miluješ srdce beznadějné
Co táhne tě do mrtvých míst

Tak přestaň si lhát
Že se mnou chceš jít
Zítřek přijde černý
Tvůj den nesmí končit mým
Tak nech mě už jít
A vrať se zas tam
Kde neznáš bolest ztráty
Tvůj den nesmí končit mým, já vím

Trápení končí, minulost spí
Nehledáš, netoužíš
Ve snech slíbám tvůj pláč
Ve hvězdách žiji pro tebe dál
Autor Christel, 26.03.2005
Přečteno 410x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí