Podzimní

Podzimní

Rána jsou mrazivá,
střechy se lesknou,
slunce tvář zakrývá,
večery tesknou.

Stromy se vzdávají,
noci se dlouží,
vlaštovky ze stájí,
před cestou krouží.

Lavičky po parku,
obsadí listí,
déšť roní z pohárků,
vítr vzduch čistí.

Léto se s ozvěnou,
vzpomínek vytrácí,
splav halíce pěnou
podzimem burácí.
Autor Martin Kučera, 26.09.2022
Přečteno 79x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podzim je tady.

26.09.2022 13:05:06 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí