Prva

Prva

Si moja prvá
Po dlhej dobe Ťa konečne
Nenechám len v plánoch a túžbach

Si moja prvá
Keď zaspať sa mi nedá
Lebo chem Ťa poslať ku nej

Plačem lebo tu už nie je a
Mne chýba láska, objatie aj
Spoločný koláčik ku káve

Bola som Tvoja posledná, tvoja vysnívaná
A mne sa teraz s Tebou sníva ako
Si sa krásne smiala a ako si tancovala

Mala som byť s Tebou viac a keď som
S Tebou bola chcela som hneď odchádzať
Veď nebolo konca všetkým dňom a
Zajtrajšok bol mojím obhajcom
Autor DCB, 26.09.2022
Přečteno 69x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, chvilku jsem přemýšlel, co to je .)

27.09.2022 13:24:53 | Constantine

Moderná poézia ... Asi :)

27.09.2022 17:40:38 | DCB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí