Partička

Partička

Hraji v královských barvách
dlouhou hru
tři srdce na flopu
a turn je černý kříž
kombinace fajn
hudba jakbysmet
dva hráči
tady - teď
a v mé třesoucí se dlani
dvě rudé královny
hrají jednadvacet

Je to dlouhá hra
krupiér se zlobí
přes limit -
sázím totiž čím dál výš
ty dorovnáváš
ale až půjdu all in
odpovíš?

Autor Ucitelskej, 26.09.2022
Přečteno 213x
Tipy 13
Poslední tipující: martinaV, Kikinka_UwU, kudlankaW, J.Karasová, Stanislav32, mkinka, Sonador, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí