Důvěra...

Důvěra...

je víc než pouhé slovo.

je to pocit v sobě k druhým. 

Je krásné jí poznat a cítit 

a šílené jí třeba ztratit.

 

Jak utržený květ 

co ve váze by zvadl. 

Radši v louce o ni pečovat, 

než někdo by jí kradl.

 

Je křehká jak jinovatka v zimě,

je pevná jak nejpevnější kov.

Je krásné jí v sobě cítit 

pak netřeba dalších slov.

Autor Protos1182, 27.09.2022
Přečteno 106x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Fialový metal, Marten, mkinka, Marry31, Psavec, zdenka, Lexi, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Důvěra je důležitá, ale těžko se získává zpět pokud je zrazena

27.09.2022 13:19:06 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí