Rozpočítadlo.

Rozpočítadlo.

Potkal jsem ji na ulici,

bylo to brzy k ránu,

když prochladlé město spící

otevřelo bránu.

 

" Kdo do ní vejde, hlava mu sejde, "

 

Mnoho očí, za ní se točí

a nohy zůstanou stát.

Jako na bláznivém kolotoči,

hudba začne hrát.

 

" ať je to ten, nebo ten, "

 

Za ní se táhne ozvěna,

ta odráží se od oken,

do chladné mlhy oděna,

vypadá jak sen.

 

" praštíme ji koštětem ? "

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Kan, 28.09.2022
Přečteno 64x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za připomenutí zlaté brány.ta hra ze školky mí utkvěla v paměti.

28.09.2022 14:38:35 | mkinka

:-)).

28.09.2022 15:59:26 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí