U potoka

U potoka

Dívka šla večer k našemu potoku

Tam si svlékla sukni i halenku

Ponořila se celá do vody

Já za stromem jedl lesní jahody

Chvíli jsem jí pozoroval, pak na hlavu si ťukal

Dívka krásně potokem umytá

Tancovala na paloučku úplně nahatá

Objímala přitom stromy 

Já zaslechl jsem v dáli zahřmít hromy

Dívenka se leka, hned se oblékla a domů utekla

Autor marketkova, 28.09.2022
Přečteno 101x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ještě jedna rybka lekla - závistí pohledem na krásu .)

29.09.2022 16:13:15 | Constantine

No kdyby si tam klekla, tak by z ni ryba lekla. Haha

29.09.2022 16:56:46 | marketkova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí