Znásilnění má mnoho forem

Znásilnění má mnoho forem

Anotace: na podporu Arťoma Kamardina

činkou zločin fízl činí
z básníka krev stříká
co se děje v Rusku nyní
nás se také týká

to je duše znásilnění
jak ti tyč v řiť vniká
když už láska v lidech není
trhání jazyka

bojíme se těla smrti
užívat chcem štěstí
i když básník naléhavě
konec světa věstí

Autor Uličný, 29.09.2022
Přečteno 124x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí