Život

Život

Anotace: Malování síly 2022

Beru si doušek vína.
Zůstává na jazyku slina.
Přemýšlím o doteku
a vzlykám další větu.
Toužení je občas rtuť,
osud, pláč i stud.

Vlasy mám rozpuštěné,
voda teče a mé já se vine.
Zůstává slovo.
To jediné a to ve víře plane.

Samota ve sklence neustane.
Pohlazení s větrem vane.
Vnitřní zima deku bere.
Každým dechem víno jiné.
Autor mkinka, 29.09.2022
Přečteno 125x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, Sonador, Kan, vůně mraků, Psavec, Holoxicht, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí