Čekání na kometu.

Čekání na kometu.

Ve městě minaretů
a hlučných bazarů,
čekání na kometu
u plných pohárů.
 
Bylo to jednoho léta
v divokém zapomnění,
kometa nepřilétá
a v láhvi - nic už není.
 
Vzpomínky vyvolané
tvou náhlou přítomností;
kdo ví, co se stane 
v kontextu událostí ?
 
Autor Kan, 29.09.2022
Přečteno 80x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Sonador, vůně mraků, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo ví co se stane

29.09.2022 19:27:57 | xoxoxo

To je ve hvězdách

29.09.2022 21:13:57 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí