Chlapci z Ruska.

Chlapci z Ruska.

Keď hrdinovia umierajů,
chlapci z Ruska utekajů.
Povolaní do zbrane,
utekajů jak lane.

Kamže chlapci, tak narýchlo?
Nebodaj vám v krku vyschlo?
Kde ste boli doteraz?
Na gauči a u piva?

Solovjov vám rozprával,
hrdosť rusků rozdával?
Velkosť Rusi zvačšuje sa
a my na to opime sa!

Náš Cár predsa všetko vie.
On nás správne povedie.
Ukrajina je časť Ruska,
Tak povedali Báťuška

Zabíjame neradi,
znasilnenie nevadí.
Mučenie vraj, to je kec,
robia to pre dobrů vec.

Buča, Izjum, Charkov,
Druzija vyšli na lov.
Ale my nič nevieme,
veď my tu len žijeme.

Dávno ste preč mali byť
alebo sa postaviť.
Uťekáte jak zver divá,
hrdosť Ruska trochu kríva.

Doteraz vám jedno bolo?
Povedané prosto, holo:
Choďte to tam skántriť,
ja vám buďem fandiť.

Nieje lepšie v base zhniť,
dieru v hlave nakůpiť?
Ako Putina zvoliť
a takto hrdo žiť?
Autor RoTa, 30.09.2022
Přečteno 73x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí