Dobrou noc

Dobrou noc

Ze dne zbyla jen vzpomínka

Je večer, v krbu praskaj polínka

Ležím, koukám do ohně

Splín odešel,

Už není mi tak hrozně

 

Ležím, už jsem v pohodě

Slunečný den odplul na vodě

 

Noc začíná, já se cítím krásně unavená

Zavřu oči, v hlavě se mi ještĕ den točí

A za malou chvíli, budou se mnou motýli a víly

Autor marketkova, 02.10.2022
Přečteno 96x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka, Fialový metal, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí