Ples hvězd.

Ples hvězd.

Prožijme lásku svou - tady a dnes,

nenechejme všechno na zítřek.

Něco by se mohlo ztratit kdes,

jak vlny touhy v proudech řek.

 

Nedávejme času námi vláčet,

když nelze jej už zastavit.

Nechejme za sebou ho kráčet,

spolu ať můžeme si snít.

 

Prožijme radost svou - tady a dnes

vždyť tak málo máme času.

Na nebi září hvězdný ples

hvězd pyšných na svou krásu.

 

Autor Kan, 03.10.2022
Přečteno 85x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, Marten, Psavec, Lexi, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí