*-*Večerní menu

*-*Večerní menu

Anotace: (:-)*****(-:)

 

------------------------

Kdyby se láska

mohla dávkovat jak koření,

každé ráno malou lžičku

to se v puse rozmělní

v poledne si pocukruješ

třeba jen kaši krupicovou

voňavou láskou

tou láskou vanilkovou.

Večerní menu

dochutí prý divoký kořen.

Neříkej,

vždyť stačí křen

aspoň polévková lžíce,

to rozpálí nejenom tvé líce.

A medem se vylepší políbení.

To všechno je babské

klábosení.

 

Někdy

když lásce chutě  dochází

pomůže celá skořice.

Svařené víno nám osladí med

a jiné koření tam dám

se skořicí,hřebíček,badyán

všechno se zahřeje,nestudí led

..já to moc dobře znám..    

----------------

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Autor Květka Š., 04.10.2022
Přečteno 88x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Emily Říhová, Stanislav32, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž večerní menu ochucené,
pravidelně krásně hřeje...
Květuško, ta zahřála,
k podzimním dnům jako stvořená...
Krásný den (*)

04.10.2022 19:50:42 | Emily Říhová

:-) děkuji moc...

05.10.2022 14:58:44 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí