Bratři se vraždí mezi sebou
To není přeci samo sebou
V hrobech vedle sebe budou spát
Je jedno co mají za kabát

Až jednou tato válka skončí
Lidstvo již stejně bude v koncích
Smutkem budou pukat skály
Žal jak v urnovém háji

Až odejde zima a s ní i mráz
Slunko bude zase hezky hřát
Bílou holubici vzlétnout zahlédneme
Před nebeskou krásou dojati poklekneme
Autor Stanislav32, 04.10.2022
Přečteno 104x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, Fialový metal, Bufik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Až slunce začne svítit
a lidé v Boha opět počnou věřit,
přijde mír,
co dá žít.
Věřím a za to se pomodlím.

04.10.2022 21:09:55 | mkinka

Pak přijde holubice
a pokropí cesty vírou pravou
a mrtví z Boží lásky vstanou.
Vizí andělskou.

04.10.2022 21:18:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí