*-*Hladinám vlny nafouká

*-*Hladinám vlny nafouká

Anotace: *~~~*~~~*

----------------------

~~~*~~~
Prý do kapek liják rozdělí
podzimní barvy přidělí
naučí vítr pořádně foukat
ať nemusí jenom tak koukat.
Ať sklidí ze stromů ořechy
do trávy a ne na střechy
draky až do nebe vynese
co je tam dole,ti diví se.
Hladinám vlny nafouká
místo perel šípky navléká
posbírá odkvetlé kvítky
chtěl by je dát asi zpátky,
sklidí i chmel prý na pivo
hodně,aby se pivo zlevnilo
nevím proč,
vždyť mně moc nechutná...
ale podzim si pochutná.

Večer,po paprsku měsíce
podzim nakoukne do ložnice
dětem pohádku pošeptá
nevím,asi se jim jenom zdá.
Ráno se slunce probudí
do dobré pohody vše naladí
a tak si den za dnem uteče
Ať je ti krásně.
I na podzim. Člověče.

Neboj,čas do zimy
taky uteče.

---------------------
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.10.2022
Přečteno 71x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Stanislav32, Marten, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nesnáším podzim, tak se těším až na zimu...;-)at ten čas rychle uteče...

06.10.2022 17:50:49 | Marten

pěkné pohádkové dobrosrdečně napsané..a kdopak je tam venku za oknem...tam bude jistě hodná víla..

06.10.2022 16:13:45 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí