Ehm....

Ehm....

Myšlenky rozptýlené běží,

každá jinam, jsou stejné stěží.

Vír v mysli a přeci prázdno.

Unavené je i tělo. 

 

To,

Ta.

Tělo i mysl

ve snech odpočinek hledá.

 

 

 

 

Teče čas,  ta tichá, bezbřehá, nekonečná řeka. 

Pocity, ty časem tiše ze všech tady svléká. 

Je jenom tady a teď 

jen vymalovat šeď.

 

£

Autor Protos1182, 07.10.2022
Přečteno 74x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Bufik, Stanislav32, Psavec, mkinka, paradoxy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí