*-*Víte...Nevíte?

*-*Víte...Nevíte?

Anotace: ~~~~~***~~~~

~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vysypu na papír psací
něco vážné i legraci
popíšu mé lásky tajné
myšlenky i ty nemravné,
co pokazím zapomenu
dobré co se stalo
to si ráda připomenu.
Vymyslím si třeba
co tulipán tulipaní slíbí
třeba že se s ní ožení
ona se mu totiž líbí,
svědkové beruška a motýl
a ten zahradní trpaslík
jim sňatek schválil.

Pak třeba napíšu
o čem si vrabci štěbetají
když kolem poletují?
Víte...Nevíte?
Třeba si to přečtete.
O tom jak se před kocourem
vrabci na stromě schovají
někdy se mu v listí smějí
a ten kocour
pak vrčí a za kočkou pádí
s tou bílou dovádí.

------------------------------~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.10.2022
Přečteno 80x
Tipy 6
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, mkinka, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten vypadá jako můj bývalý kocour.

08.10.2022 17:03:33 | mkinka

pěkná tulipaní sněhová kočička..ta opatrně dá slunéčko na lístek... aby aj berušáci čtoucí řádky našli trochu té srdeční radosti...

08.10.2022 16:36:22 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí