Boj pekla s nebem.

Boj pekla s nebem.

Bojovalo peklo s nebem,

peklo vínem, nebe chlebem,

v pekle černí, v nebi bílí,

snaží se, by zvítězili

a ovládli celý svět.

 

Z jedné strany oheň a síra

a z té druhé voda, led,

za nebem stojí čest a víra,

za peklem zase klam a jed.

 

Je to věčná válka světů,

dobra se zlem střetnutí,

co svět našim světem je tu,

až do úplného padnutí.

 

A tak se ptám, lidé milí,

kdo ten souboj vyhraje,

kdo výhru by zasloužili,

ti z pekla, anebo ti z ráje ?

Autor Kan, 10.10.2022
Přečteno 86x
Tipy 8
Poslední tipující: Lighter, Stanislav32, Marten, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě že se nás ateistů tohle netýká, žijeme na zemi. :-) Naše války nám stačí.

11.10.2022 12:30:16 | Lighter

To bych řekl.

11.10.2022 14:55:21 | Kan

Uvidíme, i když světlo dostávalo dlouho na frak, tak co z toho nakonec bude? .)

10.10.2022 16:09:50 | Constantine

Tak, tak.

10.10.2022 21:41:25 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí