Zastřené pohledy

Zastřené pohledy

Anotace: Based On A True Story.

Zastřené pohledy
#kořeny #mandragory

V záplavách květin a čarodějných bylin kouzelných lektvarů, topíš se v moři jeřabin a šípků, v barevných kaskádách a v přílivu kaštanů a žaludů, ve světě lesních tvorů, skřítků a hejkalů, v obrazech a v šerosvitu podzimních mlh a hvězd, ztrácíš se na malou chvíli v opuštěných ulitách a mělčinách oceánů na okrajích starověkých měst, pak jen tiše a zhluboka, dýchej.
A potom v nocích a na rozhraní novoluní a úplňků, když rodí se nové hvězdy a ty staré umírají a chladnou, rozhlížíš se znovu kolem sebe, pořád a s tou stejnou otázkou.
A jako z prázdna vyvstávají novotvary a rodí se v hravosti, snad kousek štěstí a na okamžik, příběhy spředené sudičkami naději ti přinesou.


V chodbách času
Podzim 2022
Autor Marek Lučin, 10.10.2022
Přečteno 93x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí