Řekla kočka kočce

Řekla kočka kočce

Anotace: Malování síly 2022

Přišla kočka a za ní druhá.
Hele, zemská osa se posouvá.
Myš tancuje a zas se schová.

Zavoláme třetí,
ať vyřeší za nás věci.
A tak sedí na zapraží
a čekají a věří.

Život není černou věží,
ale svěží.
Jedna k druhé se krčí
a přejí si krásné věci.

Svět je krásný a větší.
Či a či.
Laskominy běží.
Láska všechno měří.
Autor mkinka, 11.10.2022
Přečteno 89x
Tipy 16
Poslední tipující: blues, Fialový metal, Stanislav32, Holoxicht, Vivien, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Íá, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začalo to zajímavě, to víš, zemská osa je důležitá .)

11.10.2022 14:16:32 | Constantine

Ano. Když já jsem si jistá, že spolu mluví a často přemýšlím, o čem asi.

11.10.2022 14:28:07 | mkinka

...A CELÝ VESMÍR SNADNO ZMĚŘÍ..ST*

11.10.2022 11:29:08 | Frr

Ano.

11.10.2022 11:39:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí