Píšu si v noci...

Píšu si v noci...

Anotace: v noci si píšu...

Sbírka: Vesmírné divadlo

Mám v ruce knihu a lačně trhám
očima stránku po stránce
Čtu básně,kterými čas trochu mrhám
Abych to řekl ve zkratce

A píšu málo, páč mě nic nebolí
a vůči světu kapku oslep jsem
Srdce však stejné mám i mysl svoji
Jenom už nejsem nešťasten

Už je půl druhé a měl bych spát
Zrcadlo křičí: Ty naivko!!!
Chtěl bych teď jen Míši polibek dát
a s Gellnerem zajít si na pivko
Autor Ahimsa, 23.03.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alespoň někdo šťastný...

04.04.2007 19:51:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

Jsem šťastna, že už nejsi nešťasten!:o)

25.03.2007 23:04:00 | Navire

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí