pan Mamon

pan Mamon

Anotace: nenechte se rozházet - po cestě

ztratil cestu ve vesmíru
hledá v zlatu svoje štěstí
nepracuje s mincí v pěsti
hladovec co nezná míru

s mincí v pěsti nepohladí
bohatství si svoje hlídá
v noci straší ho jen bída
místo lidské má krev hadí

mezi lidmi sám si stojí
rád se chlubí svojí cenou
mocí řádně vypasenou
důležitost hýčká svoji

že je ve svém nitru prázdný
duši on svou touží zhojit
uchem jehly chtěl by projít
zavřeme ho mezi blázny

Autor Uličný, 14.10.2022
Přečteno 158x
Tipy 8
Poslední tipující: blues, Iva Husárková, Psavec, Lighter, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí