Zlý sen

Zlý sen

Zobudiť sa chcem,
mal som blbý sen,
dočkať sa nemožem,
kedy už precitnem.

Oči otvorím,
správy preverím,
zas zlacneli plyn,
naftu aj benzín.

Hlava v oblakoch,
trochu v rozpakoch,
pýtam sa suseda,
priletel z Kyjeva.

Čo Ukrajina,
vojna skončila?
Blať, kaka vyjna?
Nikdy nebyla.

A čo tie kříže?
Pýtam sa nesmelo.
Sušili flaše,
bolo tam veselo.

Rusi vraj prišli,
mali bajonety,
do Buče išli
a sadili kvety.

Putin je leader gay,
organizuje.
Chalošom je vraj hej,
Trump navštevuje.

Tiež Okamura,
velký to je pán,
gay bar “Za bůra”
chodí aj Orbán.

Eon Musk oslepol,
zmenil rétoriku.
Metyl ho dobehol
a účet za elektriku.

Teherán v paláci,
žena im panuje
a tuční Somálci
majů sumo turnaje.

Korea vládne,
je klimamocností,
Kim, keď si pukne,
obláčik vypustí.

Sused nečakane,
zas musí letieť.
Len krídla roztiahne
už ho nevidieť.

Krátko je ešte deň,
idem si ľahnůť.
Na ten debilný sen,
musím zabudnůť .
Autor RoTa, 14.10.2022
Přečteno 79x
Tipy 6
Poslední tipující: Aramgad, Iva Husárková, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí