Písek

Písek

Písek času se sype 

barvy odlesky v něm mají 

Jedni peklo,

jiní jako v ráji. 

 

Zrnka, jednorožci duchů.

Pro starosti, nebo pro potěchu?

Ticho.... , šššš.... písek se sype

uvnitř,  něco je skryté?

 

Tam, ten odlesk?

Je, byl to snad on, ona, on?

Ne, to není ona, nebyl to zvon?

Pssssst, hrom rozezní v čase zvon.

 

Ticho, 

Světlo, zní zvon?

Kde? Tak kde prosím ona...

... zvonu srdce v tichu schovala....

 

£

 

 

Autor Protos1182, 15.10.2022
Přečteno 74x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, mkinka, CULIKATÁ, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St

21.10.2022 07:15:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí