Ztracená

Ztracená

Zničeně, stísněně
Cítím se na půlku
Je to duše, co vyprchá
Jak rakovinou protkaná
Hlodá a škrábe
Nutí mě v okovech stát na místě
Tak těžké je chápat
Bolest, co z duše si nakrájím na kusy
Ze dna povstat
A pochopit tvůj křik
Že nemám žít jen z podstaty
Že chceš milovat mě navěky

Jenže jak bys chtěl
Zachytit člověka
Co ztratil se v temnotě
Autor adriane9, 17.10.2022
Přečteno 114x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Psavec, Iva Husárková, Fialový metal, Sonador, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nezachytíš, nejseš s ním na stejným dně...;-)ale pěkná...

20.10.2022 19:09:30 | Marten

dobrej text ,,hm , nějak moc temnoty kolem poslední dobu

17.10.2022 20:24:26 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí