Tříska

Tříska

Anotace: Malování síly 2022

Možná někdy velikost není důležitá.
Jiskra surrealismu protéká.
Škvíra je harmonogram časů
v prapodivném hlasu.
Zapomenu, že to a to bolí.

Ne, přiznám to do údolí.
Jsem svojí.
V křehkém kroji.
Strach občas krájí.

Je dobré otevřít se
a nežít život dvojí.
Sloka zní.
Autor mkinka, 18.10.2022
Přečteno 88x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Holoxicht, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Frr, Kan, Dejvis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí