Nie nenávisť, mosty stavať!

Nie nenávisť, mosty stavať!

Nemáme mieru,
náš svet sa borí,
strácame vieru
zostanú modly.
Stvoril si nás
Bože dobrý?
Tak stoj pri nás!
Tak sa modli!

Za našu pýchu
platíme dane,
vtáci stíchnu,
spievajú zbrane.
Slzy vyschnú,
čo sa stane?
Nádej zo snu,
nezostane.

Poďme sa zísť,
chcime vládať,
dopredu ísť,
Boha hľadať.
Obrátim list,
básne skladať,
nie nenávisť,
mosty stavať.
Autor RoTa, 20.10.2022
Přečteno 55x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Ahimsa, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí