(sním se)

(sním se)

Anotace: Ze sbírky Ošklivé básně

Sním se a pak zase vydávím,

abych byl lepším člověkem.

A když se sám sebou otrávím,

jen prostě zmizím si s úlekem.

 

Nebo se tu opět vykálím, co já vím,

co taky s tím plným břichem?

Pak horní čelist si radostí vylomím,

života zbavím se smíchem.

 

Autor el sereno, 20.10.2022
Přečteno 93x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, mkinka, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocity přijetí i nepřijetí pojaté originálním způsobem.

20.10.2022 21:43:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí