Pozdní lítost

Pozdní lítost

Dost bylo zbytečného štkaní,
dost pláče pro slzy,
zapomeň na pokání
i soucit omrzí
a rána od nože se třepí,
jak ústa ve šklebu,
když měsíc, svědek slepý,
má zvracet potřebu.

Jsou dávno všechny karty dány
a letí vteřiny,
na zápěstích dvě rány,
dvě šňůrky s rubíny,
jiskra se zvolna z očí ztrácí,
v krůpějích marnosti,
když vůle vykrvácí,
je pozdě lítosti.
Autor Nazarian, 20.10.2022
Přečteno 88x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Kan, Marry31, Sonador, Iva Husárková, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak zásít řídce zrno. Pěkné, Nazariane.* Pozdní lítost ze špatné sklizně.

01.11.2022 14:38:23 | šerý

Díky.

01.11.2022 19:53:15 | Nazarian

Velmi povedené.

21.10.2022 21:46:44 | Kan

Děkuji.

01.11.2022 19:50:50 | Nazarian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí