Rispet stáda

Rispet stáda

Anotace: zvířátkům se omlouvám, není to o nich

Sbírka: Dva svetry

 

krutě nás bučením mučí

místo mléka fůru hnoje

zatím co skromnosti učí

vemena hýčká si svoje

 

ptáte se co vůbec dává

tahle na nic hodná kráva

 

umí dělat z lidí voly

co jí v čelo stáda zvolí

Autor Uličný, 21.10.2022
Přečteno 132x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Stanislav32, Vivien, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí