*-*Jak na skle malované

*-*Jak na skle malované

Anotace: ~~~~~~(:-)~~~~~~

~~~~~~~

---------------------------
Jen odhrnu záclonu
vidím tu krásu
mít tak barvu
a trochu víc času
moci si na okno
jenom tak malovat
potom to okno
na výstavu do galerie dát?

Můj obraz
„Podzimní krajiny“
keře a stromy
všechno je hned jiný
hospoda na kopci
i domky dole.
Až pak to zima překreslí
ale špatně to nemyslí,
bílá je louka
bílé je nebe i pole.
Jak na skle malované
a přes závoj bílý
všechno je zasněžené
ten druhý obraz
i ten mám za chvíli.

Určitě se mi obrazy podaří
tak kde vás najdu?
Sklenáři...

........................

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 21.10.2022
Přečteno 83x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Frr, Marten, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky vyhlížím zimu, až začne malovat...podzim nemusím...;-)

21.10.2022 15:26:43 | Marten

Hezká zimní básnička s Ladovskou zimou:-). Krása Květuško.

21.10.2022 15:25:52 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí