Dezinformacie

Dezinformacie

Magnólia,
kradne polia.
Bolesť zubov,
zuby bolia.
Oheň sa kúpa,
hojdačka húpa,
múdrosť hlúpa
dolu stúpa.

Choroba v zdravý,
aj čas zastaví.
Ľavý je pravý,
mlčí, keď vraví.
Divné to stavy,
keď bez predstavy,
stíname hlavy
na úkor slávy.

Polohu hviezd
v tme nájdete!
Polohu, sex
na internete.
Naj je vraj Best,
pochopíte!
Blíži sa test,
neprídete?

Kultúru miest
dodržuje!
Zbytočných viet
sa zdržujte!
Krátenie miezd
zapijete.
Tých Žltých viest
ignorujte!

A čoho niet,
nekupujte.

Super keď,
máme hneď
odpoveď.
Holub leť!

Holub odnes správu,
krava dávi trávu,
sopka chŕli lávu,
pľuje márnu slávu.

Veci sú raz dané,
preorientované,
ale furt tie samé,
či ma oko klame?
Autor RoTa, 22.10.2022
Přečteno 69x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí