Dutá...

Dutá...

Prostor

Ta prostota pouhá. 

Dutina

v prostoru se houpá. 

 

Hou hou, hýbe se tmou.

štěstí,  v nicotě pouhou hrou.

Vyplnit dutinu dýmem mlh.

Z dutiny by i foton zdrh. 

 

Nikdo, nic, nikomu, ne.

Přijde snad světlo jednoho dne.

Teplo, plno, snad

Dutina bude jemně hřát.

 

 

Autor Protos1182, 23.10.2022
Přečteno 70x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí