Lízátko na cestu

Lízátko na cestu

Anotace: Malování síly 2022

Žádanka na krev.
Nechce se mi teď.
Pak čekárna.
Dvacet pět.
Dostanu číslo.

Člověk by měl na sebe dbát
a věci neodkládat.
Jsem tichá a jdu se ukázat.

Rodné číslo a jsem to já.
Milá sestra lízátko dá
a nevadí, že jsem víceletá.

Úsměv vytvořím a předávám dál.
Karlák má výluku.
Tak se dám do kroku
a s lízátkem si zazpívám.
Tam ta dam.
I zahvízdám.
Chuť s ním mám.
Autor mkinka, 24.10.2022
Přečteno 115x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Kan, blues, Marten, Fialový metal, Psavec, Holoxicht, Lexi, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a aji obrázek si dostala?:)*

24.10.2022 19:56:42 | Sonador

To jím tam příště maluji.byly sestry hodné.

24.10.2022 20:58:56 | mkinka

Hm, jdu si dát aspoň bonbon .)

24.10.2022 12:00:34 | Constantine

Ano. A zdravím.

24.10.2022 12:22:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí