Mříž

Mříž

Anotace: Malování síly 2022

Život je mříž.
Drkotání zuby.
Člověk třepe kříž.
Ani rovný nejde být.

Temnota občas hutná
i život nechutná.
Pelyněk hořký sílu dodává.
Mrakodrap starostí
i koloběh utrápenosti.

Melancholie přímá.
Přežít to a to klima
je nevýslovná dřina.
Staneš a nemůžeš.
Potíš se a dolezeš.

Ten poslední krajíc
dáš druhým.
Prach je Ti blízkým
a ve stínu je nejlíp.
Máš báseň, která dělá smích.
Autor mkinka, 25.10.2022
Přečteno 93x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, Tvbm, CULIKATÁ, Sonador, Psavec, WWW, piťura, Fialový metal, Holoxicht, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé dny jsou těžké.. ale pravdu máš, se smíchem jde všechno snáz;)*

25.10.2022 16:16:12 | Sonador

Děkuji, zlatíčko. Objímám.

25.10.2022 16:16:50 | mkinka

tak tak .) život je vězení

25.10.2022 11:26:57 | Constantine

Díky za Tvá slova pochopení. Nějak jsem se chtěla vypsat.

25.10.2022 13:23:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí