Bylo nebylo

Bylo nebylo

Anotace: ....

teď už fakt nemusím
šest dní v týdnu
stávat do práce v půl čtvrté ráno
sáhnou pro něco do lednice
a vyrazit pěšky za město
kde uprostřed polí leží
Přestavlky

s vlky to nemělo nic společného
bylo to území plné krav
na které když to přišlo v jeden čas
začaly se telit
bylo to sice takzvaně na posrání
ale krásné
a většinou velmi uspokojující

kolika telatům jsem pomohl na svět
no a dnes?
žádné z nich
si na mě ani nevzpomene

pak jsem je uved do světa evidence
jen ať proboha o každé krávě
všechno víme
a vytetoval jim jejich unikátní ID

myslím, že je to muselo hrozně bolet
protože strašně bečely
kdo by taky ne
když Vám do jemné kůže ucha
vytetuje nějaký pitoma
nějaké debilní číslo

a pak navíc do druhého ucha
udělá díru a zavěsí náušnici
s tím samým debilním ID

tak to už fakt nedělám
Autor Jen-Tak, 27.10.2022
Přečteno 117x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Fialový metal, Marten, Psavec, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě že už minulost *;)

28.10.2022 01:23:33 | jenommarie

je fajn že to už neděláš .)

27.10.2022 19:29:42 | xoxoxo

no to sis musel ale oddychnout!!! ST*

27.10.2022 13:27:01 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí