Otisky

Otisky

Otisky tvých slov a vět
zbořily můj slovosled,
i když se bráním smysly všemi,
hraješ si s mými syntaxemi,
významu přestávám rozumět.

Otisky tvých pohledů
jsou jak chůze po ledu,
obávám se, jak to skončí
— utopím se ve tvých očích?
Anebo přežít dovedu?

Otisky tvých letmých gest
snaží se mou mysl splést,
v jejích koutech najít škvíru
a v ní nechat vyrůst víru,
že to všechno musí vést…

…k otisku tvojí srdeční ozvy…
…před dalším úderem dovnitř mě pozvi,
jen, prosím, pozvi.
Autor Flamy, 28.10.2022
Přečteno 80x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, Tvbm, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí