Podvodní svět.

Podvodní svět.

Žít chtěl bych pod hladinou

hlubokých jezer, širých moří,

vodním pannám blíž.

Když na nebi slunce hoří,

pokaždé potkat jinou

a necítit žádnou tíž.

 

Jaké je ticho pod hladinou,

když se větrem vlny bouří ?

Vznášíš se, nic neslyšíš.

V doprovodu vládců moří,

vodní panny s proudy plynou,

vznášíš se, nikomu na obtíž.

 

Autor Kan, 31.10.2022
Přečteno 79x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Stanislav32, Květka Š., Marten, Psavec, Frr, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí