*-*Lední medvěd jako sníh

*-*Lední medvěd jako sníh

Anotace: ~*~*~*~*~*~

*~*~*~*

----------------------

Lední medvěd jako sníh

ten nejezdí na saních,

z jedné kry na druhou skočil

netrefil se,v moři skončil.

Na další se vyškrábal

a potom si skákal dál,

doskákal až ke břehu

a tam usnul ve sněhu.

 

Potom se svou medvědicí

prochází se v metelici,

ta jim vůbec nevadí

tak s medvíďaty dovádí.

Dělají tam kotrmelce

ve sněhu jim to jde lehce

pak skočili do vody

tam v plavání závodí.

Medvíďata plavat učí

z dálky kosatky se čučí,

tak honem z vody,medvědi,

ať se jinde najedí.

...

Všichni co jsou hladoví.

............................

...................

Autor Květka Š., 31.10.2022
Přečteno 60x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, Kan, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měla by jsi už vydat básničky pro děti Květuš :) lední medvědi jsou krásní

01.11.2022 07:09:07 | xoxoxo

Hezké

31.10.2022 14:08:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí