"Jen slova"...

"Jen slova"...

Na kávě sedím tiše, sám.

V koutku leskne se slza.

V hlavě dvě tichá slova mám,

miláčku, lásko,  kéž by zněla. 

 

Moci je vyslovit, moci je slyšet. 

Bez přetvářky,  čistá a znělá. 

Říci pa lásko,  co vše bys chtěla?

Jen ticho slyším znít,  a uvnitř není klid.

 

~☆~

Autor Protos1182, 03.11.2022
Přečteno 87x
Tipy 11
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, jenommarie, Psavec, Stanislav32, Holoxicht, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

on tam je, jen ho najít... no tak tedy - co bys chtěl?;)

03.11.2022 13:25:22 | Sonador

Je to těžké. Drž se.

03.11.2022 13:21:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí