Zas debilný sen…

Zas debilný sen…

Zas debilný sen…
Čo ja pijem, kretén?
Spotený jak dreň,
odrezaný kmeň.
Niečo zlé sa stane,
čo nám nepristane.
Budem pri Vás stáť,
trochu sa o nás báť.
Musíme sa spojiť,
v lásku, dobro veriť.
Musíme život žiť
a si ho zaslúžiť!
Musíme spolu ísť,
musíme sa zísť!
Žltočierny Mao,
aj biele kakao.
Krivolaké rovno
aj voňavé hojno.
Boh nás rovných stvoril,
každý kakal aj snil.
Prosím majme chuť,
nenávisť zabudnúť!
Poďme spolu žiť,
život si zaslúžiť!
Poďme tvoriť veci
a nie hlúpe kecy.
K čomu nadanie,
na nadávanie?
Máme veľkú smolu,
lebo niesme spolu.
Kresťan a muslim?
Hindu beduín?
Hip Hop a Metal,
hrdý to metál.
V toto poďme veriť!
Nie deliť, rozdeliť!
Nie vziať, ale dať!
A dobrý pocit mať.
Poďme všetci spolu,
pod jednu kontrolu.
Lásku v srdci
jak mudrci.
MÚDROSŤ V HLAVE,
SRDCE DRAVÉ!!!
Autor RoTa, 03.11.2022
Přečteno 81x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí