Jak

Jak

Anotace: ..jen tak jak mě napadaly verše..:)

Jak ptáci odlétají do teplých krajin,
jak vracejí se rádi zase zpět,
jak je les plný boruůvek a malin
jak květina co má překrásný květ.

Jak obrázky co malíř s radostí kreslí
jak dědeček, který sedí ve své sesli.
Jak hudebník co skládá píseň svou,
jak první lásky co často se rozejdou.

Jak já mám věřit na lásku
jak napsals Temno-Jirásku.
jak můžu vědět, kdy vše skončí
jak všem jen říct, tak se loučím.
Autor Jean89, 23.03.2007
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy je ještě naděje...

25.05.2007 08:57:00 | Bíša

uklidňující báseň

26.03.2007 10:23:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí